Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A kaja igenis játék!

2010.10.28. 08:15 felhasznalo

Csak kérdezzétek meg bármelyik gyereket, tutira egyet fog érteni velem: aki kitalálta, hogy a kajával játszani nem szabad, az nemcsak hülye volt, de feje búbjáig merev is. Mert a kajával játszani igenis jó dolog, gondoljunk csak bele: már elkészíteni is remek móka - már ha valaki szeret főzni. De ha valaki egyszer igazán ráérez a főzés ízére, az meg is fogja szeretni, szerintem.

Úgyhogy nem lenne baj, ha időnként hagynánk a gyereket is eljátszadozni az étellel úgy, ahogy azt például a Raw Edges designerei is tették, amikor felkérést kaptak, hogy a Design of Year kiállítás díjátadási ünnepségére készítsenek 12 rendhagyó asztalt. Ők pedig a bolondozást hívták segítségül, és minden asztal közepére egy olyan tárgy került, amivel a vendégek játszani kezdhettek az étellel.

Ha így tudnánk tenni otthon is, a kis Tell Vilmosok meg végre megízlelhetik, hogy a kaját a hasukba tömni sem feltétlen kötelesség, nemszeretem feladat. Emlékezzetek csak az egykori almaevő versenyekre - hányan mondták ott, a megmérettetés hevében, hogy ők biza nem esznek gyümölcsöt?

Forrás: Raw Edges 

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek konyha étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr362399391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása