Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hinta-bari

2010.10.29. 12:03 szuperapu

Az alábbi hintaló mutáció, a Rocking Sheep – gördülő- vagy hinta-birka, annyira megragadott a leegyszerűsített formáival és a természetes megjelenésével, hogy nem is igen tudom ragozni a képeket. Minden porcikájában szép ez a jószág.

Szép a kezeletlen fa színe, a dobostortára hajazó rétegelt lemez, a báránybőrt imitáló, szemmel láthatóan pihe-puha pamutborítás. Tetszenek az ívek, hogy nincs egy felesleges kiszögelés sem, mégis felismerhető a forma mögött az eredeti motívum. És nem utolsósorban szép, mert látszik, hogy funkcionálisan is kerek az egész, még a parketta védelmére is gondolt a tervező a talprész preparálásával.

Talán csak egy hibája van - azon kívül, hogy nem értem a farok alakját, anyagát és pozícióját -, túl kicsi. Ezt a japán csöppségekre méretezett készséget az európai gyerekek hipp-hopp kinövik. Nem is beszélve a gyermeklelkű szüleikről…

Forrás: Scope

1 komment

Címkék: design játék gyerek hinta hintaló csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr192405834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AnnaPanni 2010.11.04. 20:30:38

Vágyom egy ilyen cukiságra.
süti beállítások módosítása