Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szekrény nemcsak bűvészeknek

2010.11.02. 16:10 felhasznalo

Rafael Morgan nem teljesen százas, de talán pont ez teszi őt olyan szimpatikussá. Weboldalán külön élmény kicsit elidőzni, elolvasni a bemutatkozását, gondolatait - amelyekkel nagyon is könnyedén azonosulhatunk -, ötleteit, és persze szemlélődni egy pöttyet munkái között is.

Egyik kedvencem talán a Killer Closet, az a szekrény, amelyet a régivágású bűvészek egyik, mindenki által jól ismert kardos mutatványa ihletett. Igen, az, mikor a csini csajt - hivatalosan nevén asszisztenst - bezárják egy dobozba, majd az előre vágott nyílásokon a bűvész kardokat döfköd odabentre. Az asszisztens hivatalosan sikoltozik, aztán mikor minden rendes gyerek már azt várná, hogy lassan csordogálni kezd a vér a nyílásokon, egyszer csak kihúzkodja a bűvész a kardokat, kinyitja az ajtót, és ott áll a csini csajszi, akinek apa lelkesen tapsolhat.

Morgan szekrénykéjébe nem valami guszta nőt tuszkolnak be, csak simán egy pár kardot, amelyekre aztán a lelkes bűvésztanonc, vagy a nem teljesen százas kamaszgyerek azt pakol, amit akar. Könyvet, CD-t, ruhát - egy kard használatával akasztósként is elkaristol ez a koncepció -, esetleg mütyüröket a szekrényhez járó kiegészítő polcokra. A lényeg, hogy viszonylag sok mindent el lehet benne rejteni.

Bár marakodó testvérekhez tuti nem raknám be, mert egy-egy hisztisebb napon biztos kihúzkodnák egymás szekrényéből a kardokat, hadd pakoljon csak a másik őrjöngés közben.

Forrás: Rafael Morgan

1 komment

Címkék: design gyerek rend tárolás pakolás kamasz szekrény gyerekszoba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr192408965

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Árkászati Hadimérnökség 2010.11.24. 10:53:28

Én fúrnék a kardok pengéjébe iciripiciri lukacskát a fal belső lapjától pár milliméterre, és iciripiciri lakatocskát tennék rá (amit azért egy fogóval el lehet csípni, ha kulcsa vész), így csak a lakatos/kulcsos gyerek húzkodhatná. Sőt még egy "titkot tudok, kulcsom van hozzá"-érzést is kap, és nem az én kulcsaimmal szórakozik.
(Mikor fiam egyesével bevette az összes kulcsomat a szájába, anyja eléggé aggodalmasan nézett rá - rám meg, elképzelhetik, hogyan. Aztán Nagyanyjától megkapta az első rágcsát, három színes műanyagkulcsot...)
Üdv
Árkászati Hadimérnökség
süti beállítások módosítása