Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Képet a gyerekszobába 54.

2010.11.12. 16:12 szuperapu

Most nem annyira gyerekszobába, inkább kamaszok szobáinak falára ajánlanék néhány limitált példányszámban megvásárolható szitanyomatot. A Tree House Press, azaz Marc Aspinall szándéka szerint megpróbálja egyesíteni a japán kultúra, graffiti, a hagyományos tetoválás és az ötvenes évek animációinak stíluselemeit. Ami elég bonyolult célkitűzésnek tűnik, de biztos jó móka, és az eredményt tekintve sem mondhatnánk, hogy nem egyedi vagy nem piacképes ez az új stílus.

Az egyébként széles és nemzetközi ügyfélkörrel bíró illusztrátor árai nem is olyan elszálltak, és nemcsak képeket, de hajtogatható dekorációt is árul.

 

Forrás: The Tree House Press

Szólj hozzá!

Címkék: kép művészet fal kamasz gyerekszoba dekor képet a gyerekszobába

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr482444463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása