Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egy öszvér, ami sokat bír

2010.11.25. 12:18 felhasznalo

Vendégblogger-poszt következik: kispite úgy érezte, a következő babakocsiról mindenkinek tudnia kell!

2011 tavaszán új korszak nyílik meg a kétgyermekes és ikergyerekes családok előtt! Ekkor dobják ugyanis majd piacra a Bugaboo Donkey nevet viselő öszvér-babakocsiját. Ez egy olyan forradalmian új, átalakítható babakocsi, amit három egyszerű lépéssel szimpla babakocsiból dupla-, testvér-, vagy ikerbabakocsivá tudunk átalakítani. Az eddigi ikerbabakocsiktól eltérően ez tehát egy olyan kocsi, amit egy gyerekkel is tudunk használni - állítható a kocsi szélessége is -, és később elfér benne akár a második tesó is.

Egy csapásra megoldódik az a gondunk, hogy hová tegyük az öcsit-hugit anélkül, hogy új kocsit vennénk. Persze, ha nagyobb a testvér, akkor nem fér el a Donkey-ban, de akkor talán már nincs is szüksége kocsikázásra – ott a két jó lába.

A kocsi másik nagy előnye, hogy az üléseket egymástól függetlenül is lehet mozgatni, ami szintén a nagyobb testvérnél lehet fontos, mert így őt kifelé is fordíthatjuk, hogy nézelődjön, míg a pici felénk néz. És persze, ha ikreink vannak, akkor a Donkey egyenesen álmaink kocsija lehet!

Együléses állapotban a babakocsi 60 cm széles és van egy eltávolítható, oldalsó tároló kosara, amit külön ki tudunk venni. Kinyitva, két üléssel 74 cm, ami igazából nem is széles egy ikerbabakocsihoz képest, és még így is megmarad az alsó rakodóhely, ami csakugyan fontos egy nagybevásárlás alkalmával.

A Bugaboo Donkey-nak sok hasznos funkciója van, felhasználó-, azaz mama és gyerekbarát, igaz, az ára még nem ismert, de tuti horror összeg lesz. No, persze a fáma arról sem szól, mi van, ha három gyereke van az ember lányának?

Forrás: Bugaboo

1 komment

Címkék: design praktikus baba babakocsi ikrek úton

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr522469089

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

álomfogó 2010.11.25. 16:06:39

A bugaboo egyebkent is nagyon jo, kicsi, kenyelmes, imadom. Csak nagyon draga, szerintem. Hasznaltan vettuk, igy is szivtam a fogam. Remelem lesz meg gyerekem, hogy tovabb hasznalhassuk.
süti beállítások módosítása