Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

100% Karácsony

2010.12.01. 14:09 szuperapu

A dán Maileg design és belsőépítész céget Dorthe és Erik Mailil alapította 1999-ben. Azóta termékeik - a skandináv és az európai piac után - már a tengerentúlon, az USA-ban, Japánban és Ausztráliában is elérhetőek. Sikerük a határozott koncepciókban, a jó minőségben, és természetesen az egyedi tervezésben rejlik. Ez utóbbin nincs is mit csodálkozni, hisz Dorthe egyébként grafikusként is elismert szakember.

Karácsonyi kollekciójuk is hihetetlenül egységes és összetett. Talán nincs is olyan terület, amit ne fedne le. Van adventi naptár, csomagolóanyag, különböző anyagú díszek, karácsonyi ruhák, játékok. És persze, és nem utolsósorban: manósapkák! Mindez pedig finom, karácsonyi színkombinációban. Egy hiba van csak. Ha egyszer belelendül az ember, akkor mindet meg kell vennie.

Forrás: Maileg

Szólj hozzá!

Címkék: design játék kiegészítő gyerek ünnep textil gyerekszoba hellókarácsony dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr742461589

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása