Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ókori játék

2010.12.02. 17:03 szuperapu

Az építőkocka örök darabja a gyermekszobáknak, talán már az ókori görögök is ezzel kötötték le porontyaik fölös energiáit. Vagy az ókori rómaiak. És ha már játék a felnőttek utánzása, akkor biztos olyan épületeket építettek a régenvolt lurkók, amik körülvették őket. Persze akkor még nem gyártottak olyan fain kis Colosseumot, mint manapság a HABA, de biztos megoldották valahogy.

Ezek a szettek, ha rendeltetésszerűen használják őket, inkább egy térbeli kirakósra emlékeztetnek, de nem kell feltétlenül a gyárilag megálmodott végeredményt hozni, ha már adott a végtelen számú variáció lehetősége. A puritán, natúr megjelenés most is plusz pontot érdemelt ki nálam, de ami igazán magával ragadott az az ívépítést könnyítő segédmű. Zseniális!

Forrás: Fat Brain Toys

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek kreativ csecsebecse építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr962461456

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása