Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ötletparádé - 2011-es naptárak

2010.12.02. 12:14 szuperapu

Közeledik az év vége, lassan gondolni kell a naptáraink lecserélésére. És ha már nekünk van, ne irigyeljük a gyerekektől sem. Hadd ismerkedjen a napokkal, meg a határidőkkel. Persze, ezek a naptárak dekorációnak sem utolsók, sőt!

A Nut and Bee lelkét jelentő, ausztrál Annette M. Russell asztali kalendáriumán a márkát híressé tevő, kawaii stílusban készült figurái díszítik. Nincsen túlbonyolítva a design, de a borítólap annyira üt, hogy már azért megéri beszerezni egyet.

Susan Mitchell - természetesen nem a híres amerikai költő - naptárján a saját maga által készített szőrmók nemezállatainak a fotói vannak: egerek nyulak, vakondok. A különböző enteriőrbe és szituációba helyezett jószágok annyira cukik, hogy az már sok is egy kicsit.

Forrás: Nut and Bee és Susan Mitchell

Szólj hozzá!

Címkék: kép kiegészítő művészet gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr342461539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása