Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Óriás mézeskalácsház

2010.12.06. 16:00 szuperapu

Az angolszász kultúrákban karácsonykor többek között mézeskalács-házat szokás fabrikálni, s ez a szokás nálunk is elterjedtnek mondható. Ha már amúgy is gyártjuk az aprósüteményt meg a fára való díszeket, akkor építhetünk is egy mesebeli házikót, amibe aztán kerülhet egy teamécses fokozandó a hangulatot és a hatást. Vagy ha nem elégszünk meg az illúzióval, vehetünk egy életnagyságút is…

A Dylan's Candy Bar mézeskalács háza 2 méter magas,  1,6 méter széles és 1,25 méter mély, a súlya pedig 235 kg. A díszítést az egyedi igényeknek megfelelően alakítják, művészi igénnyel használva díszítésnek a különböző aprósüteményeket, óriási nyalókákat, drazsékat és gumicukrokat.

Willy Wonka sem álmodhatna ínycsiklandóbb és teljes egészében ehető játszóházat. Persze vannak hátrányai: a 15 000 dolláros ára, és hogy nem tejálló - de egyébként sem árt kikérni egy statikus véleményét a balesetmentes fogyasztás tekintetében.

Forrás: Neiman Marcus

1 komment

Címkék: gyerek konyha ünnep abszurdisztán játszóház étkezés gyerekszoba hellókarácsony kuckó tálalás

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr612488952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2011.06.04. 18:42:11

Jancsi és Juliska...
süti beállítások módosítása