Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Design a hóba

2010.12.08. 19:44 felhasznalo

Remélem, idén nem maradunk fehér karácsony nélkül, bár a mostani tavaszillatú időjárás némi kétséget ébreszt bennem. Pedig szerintem az ünnep hangulatához nagyon kell - nem is tudom elképzelni, hogy lehet karácsonyozni mondjuk Floridában, ujjatlan pólóban.

Szeretem, mikor esik a hó, ahogy bucskáznak lefelé a hópelyhek, ahogy beterítik az utcát és megülnek az egyre lejjebb nyomuló ágakon. Azt is szeretem, mikor a szűz hóba lépve reccsen a fehér takaró a lábam alatt, és azt is, ahogy a kabátom ujján az apró, pici, sosem egyforma csillagocskák lassan vízcseppé változnak.

Azt már annyira nem, mikor a lehullt hó megolvad, majd lefagy, majd megolvad és lefagy ismét, és reggelente komoly halálfélelmet jelent a közlekedés. És azt sem, mikor a sok ember-autó piszkosszürke kupacokká változtatja az addigi fehérséget.

De addig még van egy dolog, amit nagyon szeretek. Szánkózni! Mindegy, hogy min: fakutyán, bobon, csúszkán, akár egy nejlonzacskón is szívesen. Bármikor. Sikoltozva. Hülyének nézhetően. Jó is az.

De kipróbálnám a Zipfy újfajta szánkóját is, hiába műanyagból készült. Kicsit olyan, mint egy jetski, van ülése meg egy kormánynak éppen nem nevezhető kapaszkodója is. Ami valóban csak arra jó, hogy a kesztyűben elfehéredő kezünkkel rettegve markoljuk a Normafa durvább lejtőin. És kicsit olyan, mint egy popsitepsi - mi csak így nevezzük -, vagyis alacsony ülésmagasságú, ami miatt garantáltan alaposan odavág egy-két buckához.

Ja, és ami garantált vele, az a borulás. De azt hiszem, a szánkózásban még ez is jó. Maga a konstrukció egyébként nagyon könnyű, így hegynek felfelé cipelni sem jelent nehézséget. Nekem kéne. Vagyis a gyereknek, persze. De a felnőtt változat, mert a gyerekszéria elég hülyén néz ki azokkal a gülü szemecskékkel.


Find more videos like this on ZIPFY global

Forrás: Zipfy

1 komment

Címkék: design játék sport úton jármű szánkó

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr602501037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Certificate_of_Words · http://certificateofwords.com/word/Certificate%20of%20Words/ 2010.12.08. 22:11:45

Szeretem az ilyen szép tárgyakat mindig elfog a kísértés hogy ahelyett hogy nyomkodom a gombokat nekem is valami kézzel foghatót kéne alkotni. A szavakat bárki le tud írni.... :)
süti beállítások módosítása