Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Interaktív csomagoló

2010.12.09. 12:09 szuperapu

Az ajándék csomagolása nagyon fontos, bár ezt jómagam is rendszeresen figyelmen kívül hagyom. A tucatáru is megszépül egy kreatív köntösben, és legnagyszerűbb ajándékot is el lehet rontani a rossz tálalással. De ebben az interaktív csomagolásban bármit adhatunk, mert maga papír is egyedülálló, és ünnepi hangulatba hoz bárkit.

Pedig elsőre nem tűnik annak a fehér alapon fekete mintáival. De a figyelmes geek azonnal észreveszi, hogy ezek bizony QR-kódok. Amik mögött egy-egy máshol nem látható animációs rövidfilm rejtezik. Szám szerint ötvenféle! Húsz dollárért filmfesztiválba csomagolhatjuk a pamutzoknit.

Forrás: QRapping Paper

1 komment

Címkék: design kiegészítő ünnep ajándék kreativ idea hellókarácsony dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr282504053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pazzo · http://pazzo.hu 2010.12.09. 12:50:49

Megnéztem az egyik QR-kódot. Rövid rajzfilm jött le róla.÷)
Itt van:
SCN.BY/9T9AB0HTW8GY4P
süti beállítások módosítása