Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

A retró fényeskedjék neked!

2010.12.11. 09:19 felhasznalo

Úgy bizony, lásd ismét gyerekkorod fátylán keresztül a világot. És ha nosztalgiával gondolsz rá, meg lehet mutatni a saját gyerekednek is. A Lady Luck retró, textil lámpabúrái olyanok, mintha csak a hetvenes évek előgomolyogtak volna a múlt ködéből, jól odavágtak volna a kétezreseknek, majd elégedetten a helyükre telepedtek volna.

Tökéletesen azt a kort idézik, mikor mi magunk voltunk óvodások - még ma is emlékszem az ovis öltözők törpés-őzikés függönyeire -, színekben, mintákban mindenképp. Ott a törpeváros, és a zenélő törpék, a gyerekfigurák és a számomra gyerekként rettenetesen félelmetes Óz egyik jelenete is. Tökéletes flashback.

Forrás: Lady Luck

Szólj hozzá!

Címkék: retro design gyerek szülő fény lámpa textil gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr242503764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása