Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Puhatalpú gyerekek és felnőttek

2010.12.15. 19:15 szuperapu

Ha gyermekünk még nem tud, vagy épp csak tanulgatja a járás fortélyait, hajlamosak vagyunk slendrián módon kezelni a cipővásárlást. Pedig ez utóbbi esetben igencsak fontos lenne a körültekintő hozzáállás. Ugyanis a gyerekek lábának anatómiai sajátosságai és annak képlékenysége szempontjából nagyon nem mindegy, hogy miben teszi meg első lépéseit.

Az Estrella Puhatalpú Cipői nemcsak szemrevalóak, de minden igényt kielégítenek, amit egy ilyen cipővel szemben elvárásként támaszthatunk. Maximálisan figyelembe veszik a gyermekláb felnőttekétől eltérő arányait, könnyen felvehetőek, a teljes anyagában festett bőr színtartó és jól szellőzik, a talp csúszásmentes. Ezeknek a tutyiknak a viselésekor a láb nincs kalodába zárva, így tökéletesen utánozható a járni tudás kialakulásakor ideálisnak tartott mezítlábas járás. És mindez teljesen hazai pályáról, ugyanis minden kiscipő "Made in Hungary".

Szóval a puhatalpú cipőben a lurkók a saját természetes egyensúlyozó képességükre hagyatkozva próbálkozhatnak a helyváltoztatás elsődleges és legfáradtságosabb módjával, s közben barátkozhatnak a cipőviselés gondolatával.

Ideális ajándék lehet kisunokának, kisgyereknek, de a kismamáknak is, hiszen nem csak mint használati tárgy, mint ruhadarab, hanem mint szimbólum is szerethető. Későbbiekben bizton bekerülhet így azon emlékek közé, amiket az első cimkével szoktak ellátni minden családban.

Mind belebújós és bokánál gumírozott, a tépőzáras - szandálra hajazó - fazon fantasztikus állatos, virágos és nonfiguratív mintákkal van ellátva, a színek meg egyszerűen ragyogóak. De mindezeket megfejelve vállalják az egyedi elképzelések megvalósítását is, és van a kínálatban fehér-ezüstben pompázó, igazi alkalmi kivitel is.

Ahogy természetesen idén sem hiányozhatnak az új minták sem. Szerintem az egyik legszebb talán a lányoknak szóló, tulipános darab. De a nyalókás is kihagyhatatlan, bár félő, hogy a gyerek talán meg is akarja majd kóstolni.

Az állatminták között is akad újdonság: például majmosat is adhatunk a gyerek lábára, ha már úgyis netán úgy viselkedik, mint egy kismajom. Ha a téli zimankóban hidegnek találnánk a kiscipőt, tehetünk bele talpbetétet is, szükség esetére.

Ezek a cipők az egészség jegyében a lehető legkevesebb ragasztással készülnek - így a ragasztó káros anyagait is kivédték -,  az illesztés varrott technológiával történik. Ez persze egy pár hétig hordott szobacipőnél nem annyira szempont, de a kínálatban található nagyobb, szintén beltéri nyűvésre alkalmas, vagy épp felnőtt méretű daraboknál már annál inkább.

Merthogy jó hírünk van: a puhatalpú cipők hordása most már nemcsak a gyerekek kizárólagos privilégiuma. Ma már a méretválaszték 16-os mérettől 41-es méretig terjed, ami azt jelenti, hogy akár kislábú apák is magukra húzhatják egy hosszú nap után.

Természetesen a felnőtt cipőket megerősített talpkiképzéssel készítik és papucsként, szobai sportokhoz, jógához, tánchoz ajánlják. Én el is fogadnék egy elefántosat. És természetesen még két párat a tündérhercegnőimnek is, mert ha már van rá lehetőség, akkor apa és lányai feszítsenek ugyanolyan lábbeliben.

Forrás: Puhatalpú webshop

1 komment

Címkék: design sport gyerek ünnep szülő anya apa ajándék praktikus baba textil hellókarácsony csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr672509640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dortje 2010.12.16. 09:35:08

Éni s beleszerettem ezekbe a cipőkbe. De az áruk elég borsos, ezért megvarrtam (Tizedéből jött ki az anyag). Igazán nem volt ördöngös, egy óra alatt készen voltam, persze nem is néz ki olyan tuttin, mint a bolti, de hátha más is kedvet kap, sok itt az ügyes kezű anyuka/apuka ;o)

dortje.freeblog.hu/archives/2010/10/19/Bor_baba_cipo/
süti beállítások módosítása