Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Köbüki kényelem

2010.12.17. 18:43 Cyr

A Nuna gazdaságos etetőszékével Felhasznalo bloggerina ismertette meg a nagyérdeműt,  még a gyermekszoba.blog.hu időszámításának kezdetén, rám nem jellemző módon, szerénytelenül úgy is fogalmazhatnék: valamikor, C.e. Azonban az eltelt idő okán avétosnak tűnő etetőszéket felváltotta a jeles holland cégnél egy design-pihenőszék, olyannyira, hogy mára már az etetőszéknek hajdani linkjének poros nyomát sem lelni honlapjukon.

A cég innovátorai azonban nem ültek sokáig tétlenül, a hajdani poliuretén  tákolmány  után hipp-hopp, helyre pihenőszéket rittyentettek. Tudom, hogy minden valamire való lakberendező szemében összefuthat a nyál a következő kép láttán, nekem azonban szokás szerint csak a vitriol maradt: hát nem olyan, mintha Mézgáék köbükijének gyerekszéke lenne? 

 

Forrás: Nuna

6 komment

Címkék: design gyerek gyerekszoba dekor kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr772520112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aZanya 2010.12.17. 19:52:26

Hááát szerintem ott van az etetőszék :) A babakocsijuk se rossz, bár engem porszívóra emlékeztet :)

ZSu

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.12.17. 22:03:18

@aZanya: És igaz, elnézést, csak a hivatkozott link a múlté már. Úgyhogy ott helyesbítek.

háténimmár 2010.12.18. 19:04:47

Nem tudom, biztos többen megcáfolnak, de nekem ez a pihenőszék dolog beletartozik a "menni-venni" szuggerálós kategóriába. Mármint nem ez konkrétan, hanem bármelyik.
Pár hónap alatt kinövi, utána a helyet foglalja, addig meg csak drága.
Ugyan csak 1 gyerekem van, így nagy statisztikát ne várjatok, de sosem hiányzott. Ha nagyon ritkán (tényleg talán 2x) nem tudtam éppen hová letenni a kölköt akkor maradt az autósülés hordozó, de leginkább az ágyában, a járókában ill babakocsiban élte az életét.
Ráadásul valahol az élet rendjének és az erősödés/mozgás folyamatának tartom, hogy hason fekve felnyomja magát ha nézelődni akar, nem én támasztom 45 fokban hogy kényelmesen és lustán pisloghasson.

De várom a tudományos és tapasztalati véleményeket.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.12.18. 20:34:37

@háténimmár: Én is csupán a design-t értékeltem a magam módján. Ha anyaként kell nyilatkozni a műfajról, hát azt mondom, amit te: egyetlen kölkemnek sem vennék pihenőszéket, legyen az bármennyire is beeboppos. Amióta a két kisebb Vaddal Dévényéknél is többször megfordultunk, pláne nem. Egyébként hosszú időre a hordozó sem javallott. Erőlködjön (és izmosodjon) csak az a kölkince.

háténimmár 2010.12.18. 22:19:00

Akkor megnyugodtam :)
A designról meg csak annyit, hogy a képekről egy elegáns szövetnek tűnik a huzat és erről csak az jut eszembe, hogy az első 6 hónapban refluxos kisfiam mindent, de mindent össze bukott/hányt.
Isteni lehet ebből eltüntetni napi rendszerességgel a foltokat és a savanyú tejszagot :-)))

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2010.12.20. 19:57:15

@háténimmár: Öööööööö.... Elegánséknál a gyerek is elegánsakat bukik :)
süti beállítások módosítása