Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Bagoly, kutya, majom

2011.01.06. 16:28 zaphodbb

A Skip Hop már régen nagy szerkesztőségi kedvencünk, de még korántsem dolgoztuk fel az összes gyönyörűséget, ami náluk található. Volt már antihabtapilaptól kezdve, a farmos játszószőnyegen keresztül az állatkertes uzsonnatáskáig számtalan termék tőlük, most pedig a könyvtámaszaikba botlottam.

Természetesen és nanáhogypersze a baglyos az, amit kedvencelnem kell, bár Borcsa lányom erősen kardoskodik a kutyás mellett, szentül megígértette velem, hogy mindenképpen kiderítem honnan lehet olyat beszerezni. Ám legyen, azon leszek, mert magam is szívesen látnám viszont bármelyiket a kölkök könyvespolcán.

Forrás: Skip Hop

Szólj hozzá!

Címkék: design könyv gyerek könyvespolc gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr582560636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása