Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Szépséges hópelyhek

2011.01.06. 12:13 felhasznalo

Nem tipikusan idevágó ugyan a téma, de szerintem mégis meg kell mutatnom őket. Bár én nem szeretem a telet, a havat viszont igen, pontosabban a havazást és a hópelyheket. A gyerekkel élvezettel nézegetjük mindig a kabátunkra hulló hópelyheket: mindegyik más és más, de egytől-egyig gyönyörűek. Infantilis lelkemet mindig lenyűgözi, mennyire tökéletesek, és valahogy az motoszkál ilyenkor a fejemben, hogy a tökbe képes ilyen csodákra a természet...

Szerencsére a gyereknek van mikroszkópja, így volt már szerencsénk hópelyheket nézegetni nagyítva is - bár erre a célra nyilván megfelel egy sima nagyító is. De akad olyan is, aki a mikroszkóp mellé bevet egy fényképezőgépet is. És akkor születnek az ilyen csodás képek, mint az alábbi fotók. Nézegessétek Ti is, és legközelebb vigyetek magatokkal nagyítót, ha havazni kezdene.

Forrás: Vision02

2 komment

Címkék: játék kép gyerek kert úton csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr222563423

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása