Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egyszerűen örök

2011.01.07. 19:49 szuperapu

A fakocka mint játék: örök. Talán, mert az egyszerűségében rengeteg lehetőség rejlik. Még a digitális világ olyan nagy klasszikusával is keresztezhető, mint a Tetris. Igazi homlokra csapós ötlet, ahogy zaphodbb kollegina mondaná, de azért az alant látható kivitelben még van némi fejlesztésre váró potenciál. Már ha az ember gyerekét hároméves kora után is le akarnánk vele kötni tartósan.

Ez a bárány sem a bonyolultságával tüntet, viszont az ötlet és annak megjelenítése annyira szeretnivaló, hogy megérdemli: foglalkozzunk vele. Ráadásul olyannyira felhasználóbarát, hogy azoknak a kedves internetező gyerekeknek, akiknek kevés lenne a bari gerincén található színekbe kódolt segítség, még egy videót is mellékeltek a gyártók. Semmi sem akadályozza tehát a felhőtlen szórakozást…

Forrás: Tetris és Bárány

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr512560516

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása