Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kurblizott bébiétel

2011.01.17. 08:11 felhasznalo

Legalábbis nekem az jutott róla eszembe, amiről apám mesélt: amikor ő tanult vezetni, ha a rossz pedálkezelés miatt lefulladt a kocsi, neki, a tanulónak kellett újra bekurbliznia. Gyorsan megtanulta, mit kell tennie ahhoz, hogy az autó ne fulladjon le.

Ahogy akkor az autókat, itt az aprítót kell "kurblizni": ez a kis szerkezet - a hőn szeretett Boon repeprtoárjából - emberi erővel működik. A felhasználó beleteszi a főtt zöldséget, gyümölcsöt, lecsontozott húst, majd addig húzkodja a fogantyút rajta, míg egyenletes péppé darálják a kések a cuccot. Meg míg be nem dagadnak a bicepszei - végül is, járulékos előnynek tekinthetjük, nemde?

A Mush névre hallgató konyhai kisgép természetesen BPA-mentes műanyagból készült, acél késekkel, könnyen tisztítható, és amire a gyártó a legbüszkébb: nem ébreszti fel az alvó gyereket. Szerintem van egy ezeknél fontosabb előnye, egyáltalán nem fogyaszt villamos energiát, így kíméli a környezetet is valamelyest.

De őszintén szólva nem venném meg. Akkor inkább elcsattogok az unalomig emlegetett svéd lakberendezési áruházba, ott is láttam hasonló működési elvű aprítót, ami Mush várható árának töredékébe kerül. A célnak tökéletesen megfelel.

Forrás: Boon Inc.

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő konyha gép baba öko étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr1002581340

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása