Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Letölthető papírszörnyek

2011.01.20. 10:03 szuperapu

A digitális kütyüket és a virtuális lábasjószágok előrenyomulását ellensúlyozandó egyre inkább hódítanak a világhálón a papírjátékok, amiket saját kezűleg kell összehajtogatni, ragasztani. A főként barkácsolni szerető kisfiúkat és/vagy gyereklelkű férfiakat célzó készletek leginkább robotokat és különböző rendszertanilag nehezen beazonosítható szörnyeket tartalmaznak, de szép számmal találhatunk állatfigurákat, például baglyot is.

Rengeteg tehetséges designer nyomul ezen a vonalon és árul albumnyi sorozatokat, és talán még egy tematikus blog is kevés lenne, hogy bemutassa a folyton frissülő kínálatot. Én is inkább csak két olyan gyűjtőoldalt ajánlanék a kedves internetező gyerekek figyelmébe, ahol ingyenesen letölthető pdf-eket találhatnak az alkotók linkjei, és a friss megjelenésekről szóló hírek mellett.

Ha tetszik az alant látható kis válogatás, akkor klikk a linkek egyikére! Aztán letölt, nyomtat, vág, hajt, ragaszt, és kész is. Gyűjthető. Vagy gyűrhető…

Forrás: Tougui 3 eyed bear

Szólj hozzá!

Címkék: design játék internet gyerek idea sk

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr102587066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása