Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ég a gyertya, ég...

2011.01.22. 19:01 zaphodbb

Örömteli nap ez a Gyerekszoba életében - mondhatnám: ezt is megértük -, ma vagyunk háromévesek. Három éve felhasznalo bloggerina gondolt egy nagyot, és egyes-egyedül indította útjára a Gyerekszoba blogot, hadat üzenve a csicsás, bugyirózsaszín és macis designnak. Rá egy évvel bővítette a szerkesztőgárdát Cyr kolleginával és velem, amivel azt gondolta, könnyít kicsit a dolgán, ám ehelyett inkább megnehezítette azt, mivel nem egyszerű, ámde nehéz esetek lévén, nehéz minket kordában és helyes úton tartani. Tavaly nyáron csatlakozott hozzánk végül a csapat egyetlen férfi tagja, Szuperapu, aki abszolút és maximálisan el van nyomva természetesen, de azért állja a sarat.

Minden szülinapon azt lenne stílszerű mondani, hogy mindez nem jött volna létre az anyukánk és az apukánk nélkül. A Gyerekszoba esetében ezt a mondatot át kell fogalmaznom annyiban, hogy ezt a blogot Ti éltetitek és ihletitek, Drága Olvasóink. Így tehát ez a szülinap leginkább Rólatok szól, köszönjük, hogy olvastok minket és visszajártok hozzánk immár három éve. Reméljük, a posztok elnyerik tetszéseteket a jövőben is, és kis segítséget nyújtanak a gyerekek környezetének stílusos kialakításában. Maradjatok velünk még három évig legalább!

9 komment

Címkék: ünnep üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr662605558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szuperapu · http://szuperapu.blog.hu/ 2011.01.22. 19:32:11

Ugye ti sem hiszitek el, kedves internetező gyerekek, hogy el vagyok nyomva? Ugye? ;)

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.01.22. 20:19:17

@szuperapu: de. a nemek arányát tekintve, mindenképp :)

Masni__ 2011.01.22. 21:15:22

Éljenek az elnyomók és éljenek az elnyomottak!

Boldog szülinapot és (már sokadszor mondom, hogy) köszi!

nagyorsoly 2011.01.22. 22:31:22

Boldog szülinapot Gyerekszoba!
És nincs e nemes alkalomból semmi játék, móka, kacagás? Vagy legalább kívánhatnánk valamit, hogy miről szeretnénk olvasni a következő három évben...

zaphodbb · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.01.23. 07:12:22

@nagyorsoly: ahhoz nem is kell szülinap, hogy az ötleteiteket mondjátok, írjátok le, miről szeretnétek olvasni a következő három évben :)

nagyorsoly 2011.01.23. 10:32:28

@zaphodbb: Na jó :) Én olyan gyerekszoba bútorokat látnék szívesen, ami itthon elérhető, megfizethető és ötletes. Nem zavar, ha a szomszéd gyereknek is ilyen van.
És persze az összes többit, amiket szoktatok írni amúgy is ;)

maverik 2011.01.24. 11:16:15

Köszönet a cikkíróknak a sok izgalmas posztért és a közzétett alkotásokért.
"Halkan" megkérdezném: Karácsonyi nyereményjáték eredménye?

2011.01.24. 14:24:36

Boldog szülinapot kívánok a blognak, bloggereknek és bloggerináknak - és önösen, kívánom, hogy továbbra is és jó sokáig, örvendeztessetek meg bennünket hasonlóan jó ötletekkel, posztokkal, írásokkal!
süti beállítások módosítása