Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Emlékeztető: játssz és nyerj!

2011.01.25. 08:14 zaphodbb

Múlt hét csütörtökön jelent meg nálunk a Veddvelem közösségi spórolda és a NOVETEX közös facebook játéka, amelyben aloe vera gyermekmatracot, elektroszmogmérőt vagy egy levendula és borsmenta illatú aromapárnát nyerhettek.

Ehhez csak arra a képre kell kattintani, amit szeretnétek megnyerni, majd írni egy hozzászólást hozzá vagy "Like"-ot adni annak a hozzászólónak, akinek csak tetszik. A nyereményeket az kapja, aki a legtöbb "Like"-ot kapja a hozzászólásához. Az esélyeket megduplázhatjátok, ha mindkét oldalon hozzászóltok, mert a két helyen gyűjtött lájkokat összeadják és abból alakul ki a végeredmény.

Még ma játszhattok a facebookon a Veddvelem és a NOVETEX oldalán, illetve még két napig, azaz január 27. éjfélig várjuk a Gyerekszoba olvasóinak külön felajánlott nyereményért, a 3 db napelemes robotért, az alábbi kérdésekre a válaszokat a jatek@veddvelem.hu címre. A tárgyba ne felejtsétek el beírni, hogy Gyerekszoba!

  1. Mindenképp szeretnél levendula párnát? A Veddvelem.hu-n elképesztő akcióban megkaphatod! De mégis mekkora kedvezménnyel?
  2. A gyermekmatrac milyen alapanyaga segít a gyermekkori gerinc bántalmak kialakulásának megelőzésében?
  3. A levendula és borsmenta gyógynövény párnákon kívül milyen gyógynövény párnákat vehetsz a Veddvelem.hu-n?

Szólj hozzá!

Címkék: játék üzenet

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr882611121

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása