Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Tápszeradagoló automata

2011.01.27. 16:16 felhasznalo

Nekem összejött, minden nehézséget leküzdve sikerült a szoptatás. De tudom, hogy sok olyan anyuka is létezik, aki ilyen-olyan okból, de végül összeszorult gyomorral, sajgó szívvel utánanyúl a tápszeres doboznak. És legyek bármennyire is szoptatáspárti, azt kell mondanom, a legfontosabb, hogy a babának - és az anyának - jó legyen.

A tápszeres táplálás egyébiránt csöppet kényelmetlenebb, mint a szoptatás. A tápszer romlékony, éjjel komoly hercehurcával állítható elő, hiszen nem áll rögvest rendelkezésre. Vizet kell forralni, aztán lehűteni, a tápszert pontosan adagolni, kikeverni, és csak utána adható a gyereknek. Aztán meg jöhet a cumisüvegek szétszedése, mosogatása, fertőtlenítése. Szóval, ezerszer inkább kapná elő az ember lánya bármelyik mellét, mintsem erre adja a fejét - abban biztos vagyok.

Azért szerencsére vannak olyan fejlesztések, melyek a tápszeres táplálást is kényelmesebbé teszik egy fokkal. Például az alant látható szerkezet, mely nem kevesebbet tud, mint automatikusan kiadagolni a megfelelő mennyiségű tápszert - ami lássuk be, nagy jóság az éjszaka félkómában számolni próbáló szülőknek, miközben esetleg egy éhes baba visít a háttérben.

Bár a dolog akkor lenne a legtökéletesebb, ha a vizet is forralná és hűtené, majd még ki is keverné a cuccot, azért ne legyünk telhetetlenek. Különben is, ki tudja, mit hoz még a jövő?

Forrás: Baby Buddy

1 komment

Címkék: konyha szülő gép praktikus baba étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr372618338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

muzsika 2011.01.27. 17:20:40

asszem a brendon katalógusban láttam olyan kütyüt, ami a megfelelő fokon tartja az üveget...
amúgy meg. egy normális tápszer hideg vízben is remekül oldódik ;) és estétől reggelig szobahőmérsékleten sem romlik meg tapasztalatom szerint. amikor a legkisebb leszokott a ciciről, és még éjjel evett, én megcsináltam simán este a tápot, éjjel meg kapta szobahőmérséketen...
süti beállítások módosítása