Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Teherpolcgány

2011.01.28. 19:10 Cyr

A Pottery Barn Kids-t nem tudnám egyértelműen abszurdisztánba sorolni, bár időnként olyannyira a határon billeg, hogy szinte már csak egy tétova pöccintés hiányzik neki. Mivel azonban láthattunk már tőlük eddig ilyet is, olyat is, rendes vagyok, nem pöckölök.

Emlékszem rá, hogy borzasztott el hagyományosnak mondott gyerekkonyha gyanánt kínált rózsaszín fájdalmuk, ám tagadhatatlan, hogy epedtem ugyanott édesbogár köntösökért és szőnyegekért is. Hogy ez a falon és -ra pakolható teherpolcgány a rábólintós, vagy éppen a jujjviddinnen holmik közé tartozik, azt döntse el mindenki maga.

Részemről egyelőre fejemet vakargatva állok előtte - hogy ne mondjam, megzavarodva szaglászom körbe (nyugi, megjelölni nem fogom). Mert hát jó-jó, van ugyan benne ötlet, de a kivitelezéshez azért nem ártott volna legalább telefonos segítséget kérni.

 

Forrás: Pottery Barn Kids

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő gyerek könyvespolc gyerekszoba dekor kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr952621483

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása