Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Rajzolj bútort magadnak!

2011.02.03. 19:29 Cyr

Mi sem egyszerűbb, hogy kordában tartsuk a beste kölke bútorfirkálhatnékját, ráadásul az alkotókedvének se szabjunk minduntalan gátat: lepjük meg őt egy meg- és teli(be)rajzolható szekrénnyel! Fájdalom, persze nem a Varázsceruza módszerét alkalmazva - bár véleményem szerint azt sem ártana már valakinek kitalálnia -, hanem adott kereteken belül alakítható bármikor kényükre-kedvükre ez a palatáblává változtatott  szekrény.

A menet közben keletkező krétapor persze más kérdés: egy bizonyos mennyiség után el lehet tűnődni kompromisszumos megoldásokon. Alkalmasint rögzíthetjük írásban, hogy  teszem azt, hetente csak egyszer lehet teljeskörű szekrényfelújtást eszközölni. Azonban legyen bármennyire kétoldalú a megállapodás, én mindenesetre borítékolom: krétanyomok azután is lesznek lakásszerte, szép számmal...

Forrás: Peter Jakubik

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek kreativ tárolás szekrény gyerekszoba kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr962632781

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása