Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gyökéremberek

2011.02.07. 19:52 Cyr

Esther de Groot, holland képzőművész pucér gyökérfigurái nem éppen holmi tündérmeséből léptek elő, hogy álomba ringassanak, de még a hangulatomat sem emelik éteri magasságokba.

Kevésbé ijesztő társaikat, a színes, gülüszemű manóformákat el tudnám ugyan képzelni a lakásunkban, ám a gyökéremberektől - így, egy kupacban - tény és való, engem bizony kiráz a hideg, köldököstül-mellbimbóstúl. Mert azért a naturalizmusnak is van határa, pláne akkor, ha a szóban forgó darab ennyire... gyökér...

Forrás: Esther de Groot

3 komment

Címkék: design gyerek művészet textil dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr212632848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.02.17. 10:15:29

@csodalovacska: Na én spec. most lettem rosszul. A reggeli kefírem is szerette volna látni a képeket, elég nehéz volt lebeszélnem róla.
süti beállítások módosítása