Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Méhünknek gyümölcse

2011.02.09. 19:34 Cyr

A holland gyártó szerint óriásira duzzadt babszemekre hasonlít az alábbi, ágyból, pelenkázó komódból és szekrényből álló, formás-színes bútorcsalád. Ezzel ugyan nem igazán tudok azonosulni, azt viszont készséggel elfogadom, hogy az eredeti koncepció értelmében a lágy, kerekded formák az anyaméh ölelését hivatottak felidézni.

Hiszen tovább gondolva, merthogy engem ezek a bútorok leginkább félbevágott almákra emlékeztetnek - még a magház is bennük van, hát nem remek? -, szemrebbenés nélkül, bár elismerem, némiképp kanyarlogikával, le tudom vezetni belőlük a méhünknek gyümölcsét...

Forrás: Bean Easy

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek pelenkázás kiságy dekor kisbútor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr332649764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása