Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kiskocsiból szánkó, szánkóból kiskocsi

2011.02.11. 16:11 felhasznalo

Engem mindig elszomorít az, amikor a szánkót visszazárjuk a hó elolvadása után a pincébe szépen, hadd pihenjen a következő télig. Pedig magát a telet utálom, de a szánkónkat nagyon szeretem - egy régi Davos, még az öcsém és én csúszkáltunk rajta, kétszemélyes, semmi extra, már javítani is kellett, de megy, mint a huzat.

Mondjuk, egy időben nyáron is használtuk kerti pad gyanánt, ha nagy vendégsereg jött hozzánk, de talán ez nem is méltó egy ilyen remek járgányhoz. Sokkal jobb megoldásnak látszik az, amit a Mountain Boy Sledworks talált ki Grasshopper elnevezésű hibridje esetében. Hogy miért szöcske, azt tökre nem értem, mindenesetre hibrid, mert télen szánkótalpat kaphat, nyáron meg kerekeket. Röpke tíz perc ráfordításával.

Így járműként szolgálhat egész évben, nem is akármilyenként, mert valljuk be, azért a külcsíny - a szépen kidolgozott és lekezelt keményfa - sokkal tetszetősebb, mint a mi jó öreg Davosunké. Azért szeretünk, Davos! De elfogadnánk családilag egy Grasshoppert is...

Forrás: Mountain Boy Sledworks

2 komment

Címkék: design játék sport gyerek praktikus kert úton jármű szánkó csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr722651828

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sony 2011.02.12. 01:43:10

De milyen szomorkás lesz majd a szánkótalpat száműzni a pincébe, hadd pihenjen a következő télig :)

sony 2011.02.12. 01:43:42

Egyébként tényleg szuper darab, elfogadnám :)
süti beállítások módosítása