Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Gloggomobil

2011.02.14. 12:04 szuperapu

A svájci Naef szerepelt már itt a blogon egy hangszerként is használható csodálatos fából készült szivárvánnyal. Most újra a svájci stúdió berkeiből származó, kivitelében is csodálatos játékot van szerencsém bemutatni. A Gloggomobil a hagyományos kíntornákon alapul, és játszva segíti a gyerkőcöket megismerkedni a zene világával, mi több a komponálással.

A fekete pöcköket a hengeren elhelyezve a lehető legegyszerűbben kreálhatnak melódiákat, amit azután a tekerőkar használatával azon nyomban a hallgatóság elé tárhatnak. De ha a türelmetlenebb fajtából van a porontyunk, akár xilofon gyanánt is használhatja a szerkezetet. Egyetlen oka van, hogy ez a Herbert Bächli által tervezett csodamasina nem tarolt eddig a piacon, és az a hihetetlenül borsos ára. 1100 dollárt kevesen adnak érte…

Forrás: Naef

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek gép hangszer kreativ

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr832660196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása