Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Etsy.com - Ölelni való retro

2011.02.16. 16:26 zaphodbb

Nem is akármekkora ölelni valók, hanem gyerekméretű, hurcolászós, földön-húzós retro babák, amiket nagyon kell szeretni. Épp ma reggel reklamált Dorka lányom, hogy valahol az időben és térben elcsatangolt az ő Husi - aki egyébként Zsuzsi - babája, a legkedvencebb kedvenc, aki nélkül nem élet az élet. És tényleg, égen-földön nem találom, teljes joggal tette fel tehát a kérdést a lányzó, hogy akkor vele most mi lesz Husi baba nélkül és mikor kap másikat, mert ez így mégiscsak tarthatatlan.

Ha tehetném, Husi baba helyett - aki maga is erősen retro volt, élt 30 évet -, beszereznék neki egyet ezek közül a babák közül, szerintem kiegyezne bármelyikkel, de leginkább az első képen lévő Coco nevű szépséggel. Ha az anyjára hallgatna persze, aminek vajmi kevés az esélye.

Forrás: Etsy.com - goodbyebluemonday

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek alvás baba textil etsy

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr232664072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása