Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hálózsák múmiáknak

2011.02.17. 11:52 szuperapu

Kis családunkban nagy hagyománya van a hálózsákban alvásnak. Ezt egyrészt a kiskorúak takaró-elhagyásos izgága alvási stílusa, másrészt a túrázós, kempingezős, fesztiválozós életforma alapozta meg. De, amint azt az itt bemutatott termékek is példázzák, a hálózsák nemcsak hálózsák, hanem megannyi szerepjáték kelléke. Jómagam is voltam már hernyó, pingvin és múmia, és ezekkel a japán csodákkal még egyszerűbb a móka.

A meglepő és mulatságos mintázaton túl pozitívumként kell kiemelnem a tépőzárral rögzíthető kispárnát, ami szerintem egy igenis létező igényt elégít ki. A zsákokkal - méretüket tekintve - ugyan célcsoportként a felnőtteket célozták meg a gyártók, de szerintem egyik kamasz sem panaszkodna egy ilyet meglátva a hátizsákhoz csatolva, hogy túl nagy neki.

 

Forrás: Ascii Store

2 komment

Címkék: design alvás úton abszurdisztán textil kamasz ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr852663478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Judit Lingon · http://www.panno.se/ 2011.02.17. 12:00:29

Nekem a halas tetszett a legjobban. :-) Bár igazából egy félig felbontott szardíniás doboz jobban illene, szerintem. A halózsák? :-D
süti beállítások módosítása