Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Három funkció egyben - otthonra

2011.02.17. 08:32 felhasznalo

Praktikus, bár ronda - ez jutott eszembe a Hauck i'coo termékcsaládjának új tagját, a "Grow with me 1-2-3"-t nézegetve. Jó, hogy a német cég sosem a hihetetlenül szépséges designjáról volt híres. Aztán gondolkodtam azon, vajon valóban annyira praktikus-e.

Miről is van szó? Egy olyan, nagyon könnyű alumíniumvázról, melyre háromféle feltétet lehet rátenni: funkcionálhat bölcsőként, pihenő-, valamint etetőszékként. Ebből mondjuk szerintem a pihenőszék tök felesleges - bár biztos vannak olyanok, akik nem értenek egyet velem -, nekünk nem volt, és mit ne mondjak, nem is hiányzott.

A bölcső azonban valóban praktikus, hiszen segítségével a gyerek teljesen mobilan alhat bárhol a lakásban: anya mellett, apa mellett, a kutya mellett, a kertben, az erkélyen, a saját szobájában, ahogy tetszik. Könnyen elérjük benne a gyereket a kétoldalt lenyitható ablakokon keresztül.

Az etetőszék funkció is hibátlan: babakortól egészen úgy hároméves korig használható, a tálca levehető, a lábtartó állítható, övvel és lemosható huzattal rendelkezik. Kiszolgálja egészen addig a gyereket, míg már biztonsággal megül egy rendes széken is.

Csak hát ronda. De nagyon. És vibrál meg zenél is, márpedig alapból legyen minden gyanús, ami ilyenre képes. És egészen biztos vagyok benne - a körülötte lévő hype-ot figyelgetve -, hogy drága is. Akkor meg már legyen legalább nyálcsorgatóan szép, nem?

Forrás: Hauck i'coo

1 komment

Címkék: kiegészítő praktikus baba étkezés bölcső etetőszék pihenőszék ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr872648837

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.02.17. 10:45:06

Na, a vibrálást meg a zenélést ilyen esetekben magam is törvényileg tiltanám. Szerintem ezt a műfajt azoknak a rokonoknak és félismerősöknek találták ki, akik úgy szeretnének adni valamit a kisgyerekes szülőknek, hogy közben azért jól kitoljanak velük. (v.ö. Húgom annak idején a macskát visszafelé simogatván, a la' G. Szabó Judit: "Jó ez neked, cicus, ha beledöglesz is") Kevéssé tehetőseknek ott vannak ugye a zenélős-sípolós-gügye hangon dumálós játékok, vastagabb pénztárcához pedig ez illik. Az átadáshoz bájos mosoly dukál, hogy a szülő még csak ki se vághassa az ajándékozót a cuccal együtt. Az meg, hogy randa, csak hab a tortán. Mármint a cucc, de az ajándékozó is csupán biológiailag rózsaszín belülről.
süti beállítások módosítása