Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Sorozatosan

2011.02.24. 11:54 szuperapu

Biztos szakmai ártalom, de én különösen nagyra értékelem azt a designt, ami a gyártástechnológia szempontjait is maximálisan figyelembe veszi, teszem azt, költséghatékonyan variálható, változtatható. Persze, csak e kritérium miatt a kedves internetező gyerekek nem fognak egyetlen játékot sem a szívükbe zárni. Ahhoz az is kell, hogy ezeket a paramétereket ötletesen és kreatívan használják ki a tervezők.

Ahogy az a Stuf esetében történt. Adott egy végtelenül egyszerű forma, két méretben, amit két vagy három színnel megnyomva, hol madárként, hol kalózként, hol meg fantázialényekként lehet eladni. Ráadásul zseniálisak a stilizált grafikák, illenek a formához, ugyanakkor karaktert adnak neki.

Az egyes darabok gyűjteménybe rendezhetők, lehet velük játszani, de kispárnaként is megállják a helyüket. Igazán sokoldalú játékok tehát, ha a cég piacra dobna egy DIY készletet, akkor azzal a kreativitást is kipipálhatnánk.

Forrás: Stuf

3 komment

Címkék: design játék gyerek praktikus baba idea textil párna dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr572683118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ZboroKrisz · http://artinterior.blog.hu/ 2011.02.24. 17:55:08

ezek tényleg édesek, kedvencem a szőke kalóz csajszi!

2011.02.24. 18:08:06

Csatlakozom az előttem szólóhoz, ezek valóban nagyon édesek! :))
süti beállítások módosítása