Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Kalóztanya

2011.03.04. 19:28 szuperapu

Nincs az a hatéves, főleg, ha fiú, aki ne rajongana a kalózokért, és ne szeretne magának egy ilyen hálószobát, amit Steve Kuhl és csapata készített. Ez a vendégágy elhelyezésére is alkalmas galéria nemcsak a képzeletet, de a gyerekeket is megmozgatja. Merthogy vagy a testvérek számára készült miniatűr cella oldalán található létrán, illetve a hídon közelíthető meg, vagy a gardróbon keresztül egy kötélen.

A részletekre is maximálisan odafigyeltek a tervezők és a kivitelezők. Van díszes kormánykerék, árbockosár és lőrések is. A szerkezet fából készült - a külső borítás, bár fahatású, egy különleges és színezett epoxigyantából van -, mégis játszva elbír egy felnőttet, vagy akár több gyereket is. Lehet tehát csatázni, aminek a szoba teljes kialakítása jó díszletként szolgálhat, a falfestéstől kezdve a fürdő burkolatáig.

Forrás: Kuhl Design Build

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek kreativ idea fiú gyerekszoba csecsebecse stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr292707187

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása