Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Színpompás filcpárna

2011.03.04. 08:10 felhasznalo

Szeretem a filcet. Szép a színe, tartós, egyedül a tisztításával lehetnek gondok. De gyerekszobába tökéletes, és sokoldalúan felhasználható. Készülhet belőle párna, falvédő, játék, dekoráció, de szőnyeg is. Utóbbi filcgolyókból.

Már a héten mutattunk egy ötletet a So Leb' Ich oldaláról, ami sajnos, annyira jó - de naná, hogy kicsit sem sajnálom -, hogy a következő ötletet is meg kell osztanunk Veletek. Ez pedig a már említett filcgolyókból készül, tulajdonképpen ugyanazzal az eljárással, technikával, mint a szőnyeg, csak kicsiben, hiszen párnáról van szó.

Lépésről-lépésre megnézhetitek az elkészítését az oldalon, ha a forrásra kattintotok. Színesedjen minden gyerekszoba!

Forrás: So Leb' Ich

Szólj hozzá!

Címkék: szülő textil párna gyerekszoba sk dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr222702574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása