Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Egy szofisztikált tini

2011.03.07. 08:12 felhasznalo

Mit nem adott volna jóanyám, ha tinédzser koromban a magam kis út- és önkeresésem mindenféle bigyuszkájával együtt is ilyen rend lett volna a szobámban.  Én képtelen voltam rá, hogy rendszert vigyek a bennem és a körülöttem tomboló káoszba, pedig a képek alapján azt kell mondanom: bizony, a személyiségfejlődés legösszevisszább korszakában is nézhet ki jól egy kamasz szobája.

Nincs itt semmi felesleges csicsa, a falak egyszerű fehérek, az ágy sem valami designdarab, és a komód is csak a nagy svéd áruház egyenterméke lehet, mégis: tökéletesen egyedi hangulatot áraszt az egész. Mindennek megvan a helye: a fontosnak és becsesnek tartott képeknek és kivágásoknak gondosan elrendezve a falon, a legszebb csecsebecséknek, amelyek így egyben gazdájuk szobáját is dekorálják. Az ablakpárkány is tökéletes tárolóhely: itt állnak glédában a könyvek, és persze, a tinik szobájából nélkülözhetetlen zenegép.

Végtelenül egyszerű, mégis nagyon kifejező, kifinomult ez a szoba - sokat elárul tulajdonosáról.

Forrás: Neet Magazine

Szólj hozzá!

Címkék: gyerek kreativ idea kamasz gyerekszoba sk csecsebecse stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr282662449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása