Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Pamutba csomagolva

2011.03.11. 12:05 szuperapu

Namhee Lee, a dél-koreai születésű, New York-i kétgyermekes anyuka igen egyszerű módját választotta annak, hogy sajátos enteriőrökbe való bútorokat és kiegészítőket hozzon létre. Tulajdonképpen mindent színes-mintás pamutba csomagol. Fém és fa székeket, fogasokat, malacszobrokat, műanyag rinocérosz-trófeát. Az így átalakított tárgyak nagy tömegben előfordulva lazán átbillennek a giccshatáron, de mértékkel használva szerintem bármelyik lányka szobájában karakteres és dekoratív kiegészítőként funkcionálhatnak.

Persze mondanom se kell, az ötlet másolható is akár. Nem egy utolsó módja a régi bútorok felújításának, vagy a megunt konfekció termékek felfrissítésének.

Forrás: Namhee

Szólj hozzá!

Címkék: design kiegészítő fogas anya kreativ idea textil sk dekor csecsebecse kisbútor ülőke

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr142730518

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása