Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Vízicsata a lakásban

2011.03.21. 19:28 felhasznalo

Bár kétségtelenül javul az idő, ahhoz sajnos még mindig nincs elég meleg, hogy a kerti pancsolómedencét töltsük meg, hogy a gyerek abban játssza le a történelem nagy hajóscsatáit. Pedig a kölkök korra és nemre való tekintet nélkül imádnak a vízben tapicskolni.

Persze, létezik megoldás arra is, miképp pancsolhasson a kölök a lakásban is: nem kell hozzá más, mint egy olyan asztal, ami mellé odaülhet, és ami egy kisebb medencével várja a vitorlásokat, búvárokat és cápákat. A képeken a Cheme Designs Sanak-ji asztalát csodálhatjátok meg, ami nemcsak azért különleges, mert lehet bele tölteni némi folyadékot.

Az asztalka medencéje körül ugyanis még játékfelület is akad, vagyis eljátszhatja segítségével a gyerek, hogy a baba napozik a parton, vagy hogy a hajóhadak egy part menti sziklán álló erődítményt vesznek ostrom alá. Az okos kis asztalnak tárolórésze is van, és szükség esetén a medence is kiemelhető. Ha mégis úgy döntenének a gyerekek, hogy másnap folytatják az ütközetet, akkor a medencére csak tegyük rá a fedelét, és már csata helyett rajzolhatnak is a porontyok.

Forrás: Cheme Designs

1 komment · 1 trackback

Címkék: design játék gyerek asztal praktikus kreativ idea

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr992759065

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: HA FOLYÓVÍZ VOLNÉK | MÁRCIUS 22. | A VÍZ NAPJA 2011.03.22. 10:56:26

VIGYÉL ÁT, RÉVÉSZEMHa folyóvíz volnék, bánatot nem tudnék,Hegyek, völgyek között zengedezve járnék.Ahol kitérülnék, virágot növelnék,Hegyek völgyek között, virágot növelnék.Leányok leszednék, bokrétába kötnék,Az ő édesiknek kalapjára tűznék.(illus...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása