Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Lépcsőházi gyerekek

2011.03.25. 08:19 felhasznalo

Egészen különleges házat tervezett a YMDO egy japán családnak: a kétszintes családi ház, a Stair House teteje egyetlen hatalmas lépcsősor. Bármennyire is meglepő, ez biztosít egyenletes természetes világítást a házban, miközben intim hangulatot biztosít a bent élőknek. Arról ne is beszéljünk, hogy mennyit lehet játszani - és esni-kelni, persze - a lépcsőfokokon. Vagy ücsörögni, mint a Múzeum lépcsőjén, teát kortyolgatva, mesét hallgatva.

Odabent is csupa játékra hívó tér áll a gyerekek rendelkezésére: jó nagy egybefüggő tér a földszinten, egy hatalmas lépcső, ami könyvtárként is funkcionál. A gyerekszoba is kétszintes: odalent a játékok és ruhák várják a fenti ágyakon pihenő gazdáikat.

Laknátok a lépcsőházban?

Forrás: YMDO

3 komment

Címkék: design épület csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr312726252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

penelope garcia 2011.03.25. 20:29:09

Azért az a korlát az utolsó képen édeskevés. Bármely 10 év alatti gyerek simán, idősebb pedig némi bénázással esik le onnan.

Fuckup_with_marmelade 2011.03.25. 22:02:50

kirázna a hideg ha a gyerekek ilyenen rohangálnának - még én is simán leesnék róla nha nem figyelek...

Egyébként meg nekem tetszik... haza viszont nem vinném...

Intizar 2011.03.25. 23:49:04

Tetszeni tetszik, de vajon mennyire praktikus? Milyen lehet takarítani? Mennyire DÖNG, ha tényleg rohangálnak rajta?
süti beállítások módosítása