Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Stílusos gyerekszoba - Ipari stílus kiskrapekoknak

2011.03.29. 08:18 felhasznalo

Egy kisfiúnak nem lehet habos-babos szobát berendezni - bár, aki a blogot olvassa, az talán a lányának sem ilyen stílust álmodott meg. És ha szeretnénk az igazi fickós stílust kissé időtállóbbá tenni, nem árt, ha kölcsönzünk egy kis indusztriális hangulatot annak a helyiségnek.

Hogy ehhez mi kell? Nem árt egy sötétebb alapszín, amit fel lehet dobni egy kevéske fehérrel - de semmi felesleges harsány szín. A raklapokból készült ágy is az ipari jelleget erősíti, akárcsak a polcokon sorban álló tárolódobozok, vagy az ipartelepek világítótesteire rímelő asztali lámpa is. És persze, ne feledkezzünk meg az egyszerű vonalú, de lekerekített szélű fém székről se.

Az állatképekkel díszített ágynemű is szerintem remekül illik ide: egyszerre teszi erősebbé az ipari hangulatot, miközben mókásságával finomítja is - figyelitek? Bagoly! Ez egy olyan szoba, ami kis változtatásokkal születésétől akár kamaszkoráig is kiszolgálhatja lakóját.

Forrás: hviit

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek fiú gyerekszoba dekor csecsebecse stílusos gyerekszoba

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr122757297

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása