Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Házi szonográfus

2011.03.30. 15:40 Cyr

Ki ne szeretett volna időnként mozizni egy jót műsoron kívül, fényt deríteni arra, mit is művel az ebadta odabent azokban az időszakokban, amikor majd' leszakad az ember oldala? Kivetítő híján eleddig csak elképzelni tudtuk, ha mertük a vesénken zajló pankrációt, no meg az időnkénti ultrahangon pisloghattunk kíváncsian a mélybe: persze akkor épp nyilván köldökzsinórja sem rezzent az ártatlan dednek.

A találgatásoknak azonban immáron vége, hiszen egy ausztrál designertanonc leányzó, név szerint Melody Shiue, megalkotta azt a bizonyos hiányzó kivetítőt. Házi szonográfusként funkcionáló designkészüléke persze akár sok is lehet a jóból, gondolom a legelvetemültebb kismama sem akarhatja álló nap magzatát bámászni, uram bocsá' úton-útfélen reklamírozni az aktuálisan zajló belső történéseket. Póló alá meg mifenének rejteni egy ekkora kütyüt, nem igaz?

Forrás: Australian Design Award

Szólj hozzá!

Címkék: design anya baba csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr492783372

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása