Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Ünnepi Nutella

2011.04.04. 12:29 felhasznalo

Idén ünneplik az olaszok az ország egységének 150. évfordulóját, ez alkalomból pedig a Nutella ünnepi csomagolást kapott. A terveket az ARC'S készítette négy témakörben: művészet, design, tájak és építészet, valamint történelem. A cél az, hogy az "Esperienza Italia 150" limitált kollekción keresztül fejezzék ki az olasz nemzet egységét, az ország déli részeitől egészen északig. Amúgy olaszosan, mint egy nagy család.

Az ünnepi külcsín természetesen a jól ismert tartalmat rejti: minden gyerek kedvencét, a mogyorós-csokis krémet. Na, jó, szerintem a felnőttek is szeretik, én legalábbis mindenképp. Nyamm. Két falat között kívánnék minden jót az olaszoknak, és Olaszországnak!

Forrás: ARC'S 

2 komment · 1 trackback

Címkék: design konyha ünnep étkezés dekor

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr902794553

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A jó lazítás 2011.04.04. 14:53:36

Reméljük, hogy ezen blog olvasójának a lazításról nem egy pohárka konyak jut eszébe... De ha már szóba került a téma így, véletlenül, elárulom, aki nem hajlamos a függésre, és komolyabb koncentrációt nem igény...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Acva 2011.05.04. 09:11:59

Cikk április 04.-én íródott....azóta is hiába keresem a budapesti üzletekben a dögös poharat:( Az üzletvezetők naaaagy boci szemekkel néznek rám, ha megkérdezem, miért nem lehet kapni:) Nem is hallottak róla!
Tud valaki valamit?!?
Üdv

felhasznalo · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.05.04. 09:37:43

@Acva: Nem tartom elképzelhetetlennek, hogy csak és kizárólag az olasz boltokban lesz fellelhető, de ott is csak limitált példányszámban....
süti beállítások módosítása