Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Koleszterin-mentesek

2011.04.08. 08:20 Cyr

Az alábbi tojások igazoltan koleszterin-mentesek, túladagolni őket szinte lehetetlen. Sőt, minél több van belőlük, annál jobb. A festett tojások mellett-helyett-mögé és mellé jólesik a szemnek ez a zsendülő tavaszt idéző, porcelán tojáshéj-csíráztató, pláne, ha nemhogy kerttel, de éppenséggel még egy parányi balkonnal sem vagyunk eleresztve.

A Revisions Design Studio nem bízza a véletlenre, hogy mi kel majd ki a tojásból nálunk házhoz szállítás után csibe helyett, ők a búzafűre esküsznek. A kölöknek persze ugyan mindegy, miféle növény sarjadását lesi-várja epedve, azonban nem elhanyagolható tény, hogy itt nem csupán a sikert arathatjuk le vállvetve.

 

Stílszerűen papír tojástartóban laknak  a libatojás-méretű porcelán gyertyák is, amelyeket keltetni ugyan reménytelen eset, viszont egy locsolás utáni - vagy helyetti - romantikához apának és anyának is megadja a hangulatot.

Forrás: Revisions Design Studio

1 komment

Címkék: design gyerek húsvét ünnep gyerekszoba dekor csecsebecse

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr532806546

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andor26 2011.04.12. 13:06:40

ezek nagyon cukik, ha jól tudom nemrég mutatták be őket itt:shtrend.hu/index.php/Kult/design-elvitelre.html
süti beállítások módosítása