Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kezdő pirománok

2011.04.11. 16:18 Cyr

Itt a tavasz, nyakunkon a veszett jó kirándulóidő. Az össznépi bandázós  táborozások elengedhetetlen kellékeként közismert tábortűz szakszerű összeállításához bizony alaposan fel kell készülni, nem lehet csak úgy, hűbele és tré-tova.

Megfelelő gyakorlat híján ugyanis még az is megtörténhet - ah, minő rettenet! -, hogy csupa szanaszétség lesz az a  bicskabaltával gondosan aprított fakupac,  hovatovább a bal oldal kétségkívül nem lesz jobb.

Azonban máris kész a megoldás, szakkönyvek lapozgatása és vonalzó-szögmérő használata helyett a Prairie nevű designkészséggel most már kezdő pirománok is könnyedén építhetnek helyre kis máglyát, még a nyársakon csöpögő szalonnadaraboknak is egyenforma meleg jut. A skandinávok által gondosan megalkotott mértékadó acélszerkezetet persze cígölni kell hegyen-völgyön valakinek a hátizsákban, de hát valamit, ugye, valamiért.

Azért agyam eldobom, mire nem képződik manapság igény...

Forrás: Maandag Meubels

Szólj hozzá!

Címkék: biztonság kiegészítő konyha kert úton étkezés

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr252807457

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása