Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Kényes egyensúly

2011.04.12. 20:22 szuperapu

Nincs az a játék, amit rendeltetésétől függetlenül, ne lehetne toronyépítésre használni. Ingatag, vagy épp stabil, de lerombolandó építményeket mindenki csinált gyerekkorában: építőkockából, kártyából, kisautókból, egyebekből. Arról nem is beszélve, hogy a világon vannak olyan vidékek, ahol habókos felnőttek köveket pakolásznak egymásra a tengerparton. Mindezek eredőjeként a brooklyn-i Fort Standard megalkotta a Balancing Blocks készletét.

Egyaránt jó választás, ha a gyermekünk jó kézügyességgel és türelemmel van megáldva - vagy pont nem, de szeretnénk, ha fejlődne e téren. Lehet játszani egyedül, de lehet versenyezni is, kinek a tornya a magasabb, vagy ki tud többet beépíteni adott idő alatt. És természetesen az uralkodó trendeknek megfelelően a környék keményfa hulladékából dolgoznak, és a festék is környezetbarát.

Forrás: Fort Standard

Szólj hozzá!

Címkék: design játék gyerek kreativ öko recycle kamasz csecsebecse építő

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr462816392

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása