Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Egyszerűen összpontosítok

2011.04.19. 19:29 Cyr

Az önálló balfék jószágokat kínáló Bholu mostanra már a kölkeknek szánt, kézműves párnáit is benépesítette ezekkel a bűbájosan csacska kreálmányokkal. Imádnivalóak egytől egyig, pláne, ha azt is tudjuk, hogy valamennyi rajz hátrányos helyzetű gyerekek ceruzája nyomán készült,  nem gondos designerek által kiszámítva és papírra vetve - értsd: mi az, ami olyan, mintha.

Egy szó, mint száz, legott magamhoz ölelném mind, elefántostul, majmostul, madarastul. Persze, tudom, ott kacsint mindegyik mögött az ausztrál tervező - csak a rajzok naivabbak nálam -, de ez esetben eltekintek tőle. A saját érdekemben megmaradok inkább a tökéletes illúziónál, ügyet sem vetve a szemek helyén pimaszul csilingelő dollárjelekre, az üzlet mögött átsejlő szándékra összpontosítok. És összpontosítok. És összpont... Om...

Szolgálati közlemény: véletlenek nincsenek, ilyen egyszerű napunk volt ma, szerkesztőségileg.

 

 Forrás: Bholu

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: design gyerek párna dekor csecsebecse ágynemű

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr752838737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása