Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Vessünk rakétát?

2011.04.21. 14:13 zaphodbb

Alapvetően pacifista beállítottságú és az élni-és-élni-hagyni világnézet nagy híve vagyok. Ebből sejthető, hogy a háborúzós játékokkal kapcsolatos ellenérzéseim leginkább az égig érnek. Tudom, hogy a gyerekek, főleg a fiúk, bármit képesek puskának használni, a vérükben van, ha mást nem, az ujjukat veszik elő egy kis lövöldözésre. Nincs is ezzel gond, mert ha ezt teszik, legalább megmozgatják a kreatív fantáziájukat.

Azzal viszont, hogy készen adjunk a kezükbe mindenféle tankokat és pisztolyokat, már nem igazán értek egyet. Jó, kardot még csak-csak, bár megjegyzem, nekem majdnem azért lett oda gyerekként a bal szemem, mert a bátyámnak volt fakardja.

A Kidsonroof tankjai nagyon helyesek és mivel nagy fajáték rajongó vagyok, azt kell mondjam, hogy design részről nincs hiba. A problémám annyiban van csak, hogy katyusát és tankot adjunk a gyerek kezébe? Ártatlan kinézetű rakéta-sorozatvető kell a gyereknek?

Forrás: Kidsonroof

Szólj hozzá!

Címkék: játék gyerek

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr582841036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása