Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Madarat tolláról

2011.05.01. 18:17 Cyr

Időtállóan gyönyörű, habos-babos, mégis hordható gyerekruhákkal rukkolt elő az idei nyári szezonra az A. Bird, nem csak úri csemeték számára. A hófehér és pasztell, lágyan röppenő vásznak, mintha könnyű madártollakba burkolnák  viselőjüket, azonnali beleszeretést követelnek.

Nem ovista, játszóterezős szerelések ezek, annyi szent, de egy családi, kertben piknikezős nyárdélutánra kívánni sem lehetne stílusosabb göncöket. A kollekció egynémely darabjában még fára mászás is megengedett - csak viselője ne kérdezze meg előre -, a rövid gatyás, végig gombos overall pedig szemvillanás alatt belopta magát a szívembe.

Persze a kisfickók ezúttal is kénytelenek ígéretekkel beérni, pedig az enyémeket ismerve, nekik aztán igazán nem tollas a hátuk...

 

Forrás: A. Bird

Szólj hozzá!

Címkék: lány nyár felsőruházat gyerektrend

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr82868580

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása