Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Vízilóba oltott anarchizmus

2011.05.02. 08:27 zaphodbb

A művészet határai oly mértékben tágak, hogy szinte bármire ráhúzható a címke. Frank Kozik és K.Olin Tribu - utóbbi a porcelánok művésze - úgy érezték, hogy életérzésüket egy vízilóval szeretnék közvetíteni úgy, hogy cigit dugnak a szájába, borostát rajzolnak az arcára és egy nagy anarchia jelet festenek a fenekére.

Limitált szériás, fekete és piros kiadásban kapható anarchista vízilovak ezek, a legjobb porcelánból, gyönyörű kivitelben. Szeretettel ajánlanám házi punkunknak, Szuperapunak, ám mivel tudom, hogy jó eséllyel lábrázást kapna tőle és pár erőteljes szó kíséretében elküldene melegebb éghajlatra, így nem teszem. Pedig milyen jól mutatna egy ilyen víziló mondjuk a nemlétező konyhakredencében.

Már csak egy kérdés maradt hátra: miért pont víziló?

Forrás: Art&Toys

4 komment

Címkék: játék művészet abszurdisztán

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr362869366

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marschieren gehen mit Maschinengewehr 2011.05.02. 10:14:37

ez aztán tényleg gyerekszobába való

*facepalm*

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.05.02. 11:05:24

@Marschieren gehen mit Maschienengewehr: Még szerencse, hogy az ajánlás amúgy sem kifejezetten ovistáknak szól, no meg a blog sem ragad le ennél a korosztálynál.

Az otthon élő lázadó kamasz is gyerek valahol, akár tetszik neki, akár nem, továbbá élek a gyanúperrel, hogy a nagykorúságot bőven megelőzi az első szál cigaretta. De ne legyen igazam.

Cyr · http://gyermekszoba.blog.hu 2011.05.02. 12:27:42

Zaphodbb, hogy a kérdésedre válaszoljak és tudj ma ettől aludni: nem kimondottan víziló akart ez lenni, csak gondolom, menet közben L-tévesztették :))))

Ilkamilka 2011.07.11. 13:35:58

Én sem igazán értem miért pont a vizilovat választották...
süti beállítások módosítása