Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Hol a harmadik kezem?

2011.05.11. 19:31 zaphodbb

Hány kézre lenne szüksége egy anyukának? Minimum háromra de simán elbírnék akár öttel is. Tipikus eset, amikor zuhogó esőben kell vinni a két lányzót az oviba, lehetőleg úgy, hogy pont aznap még két tornazsák és pár alvósállat is lógjon rajtam, mert egyik csaj sem hajlandó hozni a sajátját. Akkor jön a lehetetlen küldetés: esernyő, tornazsákok, plüssállatok a kézben, táska a vállon és... hol a két gyerek? "Kapaszkodjatok a kabátom zsebeibe, csajok!" felkiáltással szoktunk ilyenkor végigvonulni az utcán, igen vicces és zilált látványt nyújtva.

Lényegesen leegyszerűsítené az életemet ezekben az esetekben egy ilyen táska, ami esernyőtartós vagy egy ilyen esernyő, amihez ez a táska tartozék, mert így legalább egy kézzel többem lenne. Bár a képen szereplő nő egy elfoglalt biznisz asszony, akinek a kávéján és a telefonján kívül nem kell máshoz keze legyen, én elképzelem magam egy ilyennel, csak kávé és telefon helyett Hümér és Husi babával, a másik kezemmel pedig a  két lányzó kezét fognám egyszerre. Abba bele sem merek gondolni, mi lenne, ha közben valaki hívna...

Forrás: Taylor Gifts

Szólj hozzá!

Címkék: kiegészítő anya apa praktikus

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr32895832

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása