Gyerekszoba

A környezet, ami születésünktől körbevesz bennünket, nagyban befolyásolja, milyen lesz az ízlésünk, mi magunk milyenné válunk.

KOMMENTEK

CÍMKÉK

Családi kiszerelés

2011.05.16. 16:06 szuperapu

Régen volt már itt a blogon pop-up könyv, épp itt az ideje hogy újra bemutassak egyet! Where should we go? című könyvecske a műfajban sok újat nem mutat, de a Nate Coonrod brooklyni illusztrátor stílusa annyira egyedi és friss, hogy nem mehetünk el mellette szó nélkül. (A könyvben egyébként tervezőként, íróként közreműködött még Loren Boggs, Alon Zouaretz, Charles Hodges, Josh Millrod and Alex Sturdevant is.)

A mese rém egyszerű, egy család utazását követhetjük ahogy az ideális nyaralót keresik. De a történethez hozzátartozik még az az érdekes csavar, hogy a könyv maga kereskedelmi forgalomba egy Nokia okostelefon exkluzív csomagolásának részeként került. A hajtás után kiderül hogy hol is rejtezik a kütyü...

 

Forrás: Nate Coonrod

1 komment

Címkék: könyv gyerek anya apa kamasz

A bejegyzés trackback címe:

https://gyermekszoba.blog.hu/api/trackback/id/tr782908072

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

yellowalien 2011.05.21. 13:05:55

ez nagyon aranyos! :-)
süti beállítások módosítása